Percorrer por autor Sapatinha, Maria
Mostrar resultados 1-5 de 5.
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Jun-2025 | Development and Characterization of Nutritious and Sustainable Canned Fish Meal Prototype for Different Population Segments | Oliveira, Helena; Cristóvão, Maria; Nabais, Alexandre; Camacho, Carolina; Sapatinha, Maria; Pires, Carla; Lourenço, Helena M.; Fernandes, Maria H.; Fernandes, Maria J.; Fraqueza, Maria J.; Augusto, Helga C.; Viegas, Cláudia; Duarte, Maria P.; Marques, António; Gonçalves, Amparo; Nunes, Maria L. | article |  |
Jan-2025 | Enzymatic Hydrolysis Systems Enhance the Efficiency and Biological Properties of Hydrolysates from Frozen Fish Processing Co-Products | Sapatinha, Maria; Camacho, Carolina; Pais-Costa, Antónia Juliana; Fernando, Ana Luísa; Marques, António; Pires, Carla | article |  |
Mar-2024 | Production and characterization of protein-rich extracts from the red macroalga Gelidium corneum and its industrial agar extraction residues | Mateus, Marília; Mão de Ferro, Rita; Pinheiro, Helena M.; Machado, Remígio; da Fonseca, M. Manuela R.; Sapatinha, Maria; Pires, Carla; Marmelo, Isa; Marques, António; Nunes, Maria Leonor; Motta, Carla; Cesário, M. Teresa | article |  |
Ago-2024 | Protein Hydrolysates from Salmon Heads and Cape Hake By-Products | Pires, Carla; Leitão, Matilde; Sapatinha, Maria; Gonçalves, Amparo; Oliveira, Helena; Nunes, Maria Leonor; Teixeira, Bárbara; Mendes, Rogério; Camacho, Carolina; Machado, Manuela; Pintado, Manuela; Ribeiro, Ana Rita; Vieira, Elsa F.; Delerue-Matos, Cristina; Lourenço, Helena Maria; Marques, António | article |  |
Dez-2025 | Seafood by-products from canning industry | Almeida, Cheila; Sapatinha, Maria; Pires, Carla; Nunes, Maria Leonor; Marques, António | review |  |