Percorrer por autor Roseiro, Cristina

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 1-6 de 6.
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
20-Fev-2025Application of fruit and vegetable processing by-products as ingredients in aquafeedLourenço, Sílvia; Neves, Marta; Gonçalves, Elsa M.; Roseiro, Cristina; Pombo, Ana; Raimundo, Délio; Pinheiro, JoaquinareviewopenAccess
Jul-2025Development and Evaluation of Gluten-Free Rice BiscuitsPereira, Cristiana L.; Sousa, Inês; Roseiro, Cristina; Lageiro, Manuela; Lourenço, Vanda M.; Brites, CarlaarticleopenAccess
Dez-2024Gluten-Free Sweet Potato FlourPereira, Nelson; Ramos, Ana Cristina; Alves, Marco; Alves, Vítor D.; Roseiro, Cristina; Vida, Manuela; Moldão, Margarida; Abreu, MartaarticleopenAccess
Out-2024Influence of geographical origin in the physical and bioactive parameters of single origin dark chocolateCartas, José; Alvarenga, Nuno; Partidário, Ana; Lageiro, Manuela; Roseiro, Cristina; Gonçalves, Helena; Leitão, António Eduardo; Ribeiro, Carlos Marques; Dias, JoãoarticleopenAccess
2-Ago-2024Lipid Profile of Plant-Based Milk Alternatives (PBMAs) and Cow’s MilkAntunes, Irene; Bexiga, Ricardo; Pinto, Carlos; Gonçalves, Helena; Roseiro, Cristina; Bessa, Rui; Alves, Susana; Quaresma, MárioarticleopenAccess
2-Abr-2025Nutritional and Microbial Quality of Edible Insect Powder from Plant-Based Industrial By-Product and Fish Biowaste DietsAndrade, Rafaela; Martins, Luisa Louro; Mourato, Miguel Pedro; Lourenço, Helena; Ramos, Ana Cristina; Roseiro, Cristina; Pereira, Nelson; Costa, Gonçalo J.; Lucas, Raphael; Alvarenga, Nuno; Reis, João; Neves, Ana; Oliveira, Margarida; Dias, Igor; Abreu, MartaarticleopenAccess