Percorrer por autor Pintado, Manuela

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 1-14 de 14.
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
1-Jul-2021Anthocyanin recovery from grape by-products by combining ohmic heating with food-grade solventsCoelho, Marta; Silva, Sara; Costa, Eduardo; Pereira, Ricardo N.; Rodrigues, António Sebastião; Teixeira, José António; Pintado, ManuelaarticleopenAccess
Nov-2022Antiadhesive and Antibiofilm Effect of Malvidin-3-Glucoside and Malvidin-3-Glucoside/Neochlorogenic Acid Mixtures upon StaphylococcusSilva, Sara; Costa, Eduardo M.; Machado, Manuela; Morais, Rui; Calhau, Conceição; Pintado, ManuelaarticleopenAccess
6-Abr-2022Bioactivity and Bioaccessibility of Bioactive Compounds in Gastrointestinal Digestion of Tomato Bagasse ExtractsCoelho, Marta; Oliveira, Carla; Coscueta, Ezequiel; Fernandes, João; Pereira, Ricardo; Teixeira, José; Rodrigues, Sebastião; Pintado, ManuelaarticleopenAccess
15-Abr-2022Clean Technologies for Production of Valuable Fractions from Sardine Cooking WastewatersPereira, Maria João; Grosjean, Oceane; Pintado, Manuela; Brazinha, Carla; Crespo, JoãoarticleopenAccess
Out-2022Impact of a Purified Blueberry Extract on In Vitro Probiotic Mucin-Adhesion and Its Effect on Probiotic/Intestinal Pathogen SystemsSilva, Sara; Costa, Eduardo M.; Oliveira, Hélder; Freitas, Vitor De; Morais, Rui M.; Calhau, Conceição; Pintado, ManuelaarticleopenAccess
Mar-2021In vitro gastrointestinal digestion impact on the bioaccessibility and antioxidant capacity of bioactive compounds from tomato flours obtained after conventional and ohmic heating extractionCoelho, Marta C.; Ribeiro, Tânia B.; Oliveira, Carla; Batista, Patricia; Castro, Pedro; Monforte, Ana Rita; Rodrigues, António Sebastião; Teixeira, José; Pintado, ManuelaarticleopenAccess
Ago-2024Incorporating sardine cooking water aromas into plant-based diets for European seabassResende, Daniela; Velasco, Cristina; Pereira, Maria J.; Sá, Tiago; Rocha, Célia; Cunha, Luís M.; Lima, Rui C.; Brazinha, Carla; Pintado, Manuela; Valente, Luísa M. P.articleopenAccess
Jul-2024Production of Aroma-Rich Extracts from Sardine Cooking WastewatersResende, Daniela; Pereira, Maria J.; Sá, Tiago; Brazinha, Carla; Pintado, Manuela; Valente, Luísa M. P.; Velasco, CristinaarticleopenAccess
Ago-2024Protein Hydrolysates from Salmon Heads and Cape Hake By-ProductsPires, Carla; Leitão, Matilde; Sapatinha, Maria; Gonçalves, Amparo; Oliveira, Helena; Nunes, Maria Leonor; Teixeira, Bárbara; Mendes, Rogério; Camacho, Carolina; Machado, Manuela; Pintado, Manuela; Ribeiro, Ana Rita; Vieira, Elsa F.; Delerue-Matos, Cristina; Lourenço, Helena Maria; Marques, AntónioarticleopenAccess
11-Out-2022Recovery of Valuable Aromas from Sardine Cooking Wastewaters by Pervaporation with Fractionated CondensationPereira, M. João; Pintado, Manuela; Brazinha, Carla; Crespo, JoãoarticleopenAccess
Fev-2023Selective Activity of an Anthocyanin-Rich, Purified Blueberry Extract upon Pathogenic and Probiotic BacteriaSilva, Sara; Costa, Eduardo M.; Machado, Manuela; Morais, Rui M.; Calhau, Conceição; Pintado, ManuelaarticleopenAccess
Dez-2022Structural diversity of marine anti-freezing proteins, properties and potential applications: a reviewGhalamara, Soudabeh; Silva, Sara; Brazinha, Carla; Pintado, ManuelareviewopenAccess
15-Fev-2023Tomato Processing By-Products Valorisation through Ohmic Heating ApproachCoelho, Marta C; Ghalamara, Soudabeh; Campos, Débora; Ribeiro, Tânia Bragança; Pereira, Ricardo; Rodrigues, António S; Teixeira, José A; Pintado, ManuelaarticleopenAccess
Mar-2020Valorization of fish by-products: Purification of bioactive peptides from codfish blood and sardine cooking wastewaters by membrane processingGhalamara, Soudabeh; Silva, Sara; Brazinha, Carla; Pintado, ManuelaarticleopenAccess