Percorrer por autor Palma, Maria Lídia
Mostrar resultados 1-2 de 2.
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Jan-2025 | Assessing the Potential of Brewer’s Spent Grain to Enhance Cookie Physicochemical and Nutritional Profiles | Nicolai, Marisa; Palma, Maria Lídia; Reis, Ricardo; Amaro, Rúben; Fernandes, Jaime; Gonçalves, Elsa M.; Silva, Mafalda; Lageiro, Manuela; Charmier, Adília; Maurício, Elisabete; Branco, Patrícia; Palma, Carla; Silva, Joaquim; Nunes, Maria Cristiana; Fernandes, Pedro C.B.; Pereira, Paula | article |  |
15-Mai-2024 | Exploring the Benefits of Nutritional and Chemical Characteristics of Touriga Nacional and Arinto Varieties (Vitis vinifera L.) | Pereira, Paula; Palma, Maria Lídia; Palma, Carla; Borges, Carlos; Maurício, Elisabete; Fernando, Ana Luísa; Duarte, Maria Paula; Lageiro, Manuela; Fernandes, Ana; Mateus, Nuno; Nicolai, Marisa | article |  |