Percorrer por autor Mateus, Nuno

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 1-7 de 7.
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Ago-2023Anthocyanin-rich edible flowers, current understanding of a potential new trend in dietary patterns.Teixeira, Margarida; Tao, Wen; Fernandes, Ana; Faria, Ana; Ferreira, Isabel M.P.L.V.O.; He, Jingren; de Freitas, Victor; Mateus, Nuno; Oliveira, HélderreviewopenAccess
1-Jun-2018Colour modulation of blue anthocyanin-derivatives. Lignosulfonates as a tool to improve the water solubility of natural blue dyesAraújo, Paula; Basílio, Nuno; Azevedo, Joana; Fernandes, Ana; Mateus, Nuno; Pina, Fernando; de Freitas, Victor; Oliveira, JoanaarticlerestrictedAccess
15-Mai-2024Exploring the Benefits of Nutritional and Chemical Characteristics of Touriga Nacional and Arinto Varieties (Vitis vinifera L.)Pereira, Paula; Palma, Maria Lídia; Palma, Carla; Borges, Carlos; Maurício, Elisabete; Fernando, Ana Luísa; Duarte, Maria Paula; Lageiro, Manuela; Fernandes, Ana; Mateus, Nuno; Nicolai, MarisaarticleopenAccess
Fev-2024First Insights on the Bioaccessibility and Absorption of Anthocyanins from Edible FlowersTeixeira, Margarida; De Luca, Lorenzo; Faria, Ana; Bordiga, Matteo; de Freitas, Victor; Mateus, Nuno; Oliveira, HélderarticleopenAccess
6-Set-2019Impact of a Water-Soluble Gallic Acid-Based Dendrimer on the Color-Stabilizing Mechanisms of AnthocyaninsCruz, Luís; Basílio, Nuno; Mendoza, Johan; Mateus, Nuno; de Freitas, Victor; Tawara, Maun H.; Correa, Juan; Fernandez-Megia, EduardoarticleopenAccess
12-Jan-2022Natural and Synthetic Flavylium-Based Dyes: The Chemistry behind the ColorCruz, Luis; Basílio, Nuno; Mateus, Nuno; De Freitas, Victor; Pina, FernandoreviewopenAccess
1-Nov-2016Pharmacokinetics of blackberry anthocyanins consumed with or without ethanolMarques, Cláudia; Fernandes, Iva; Norberto, Sónia; Sá, Carla; Teixeira, Diana; de Freitas, Victor; Mateus, Nuno; Calhau, Conceição; Faria, AnaarticleopenAccess