Percorrer por autor Lampreia, Célia
Mostrar resultados 1-3 de 3.
| Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
| Ago-2021 | Applying computational fluid dynamics in the development of smart ripening rooms for traditional cheeses | Alvarenga, Nuno; Martins, João; Caeiro, José; Garcia, João; Pássaro, João; Coelho, Luis; Santos, Maria Teresa; Lampreia, Célia; Martins, António; Dias, João | article |  |
| 20-Abr-2023 | Development of a Functional Dark Chocolate with Baobab Pulp | Monteiro, Sara; Dias, João; Lourenço, Vanda; Partidário, Ana; Lageiro, Manuela; Lampreia, Célia; Fernandes, Jaime; Lidon, Fernando; Reboredo, Fernando; Alvarenga, Nuno | article |  |
| 27-Mar-2022 | Effect of High Pressure on the Properties of Chocolate Fillings during Long-Term Storage | Panda, António; Coelho, Patrícia; Alvarenga, Nuno B.; da Silva, João Lita; Lampreia, Célia; Santos, Maria Teresa; Pinto, Carlos A.; Amaral, Renata A.; Saraiva, Jorge A.; Dias, João | article |  |