Percorrer por autor Campos, Bruno M.
Mostrar resultados 1-2 de 2.
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
24-Jul-2025 | Development of Innovative Mediterranean-Style Semi-Hard Goat’s Cheese Supplemented with Seaweeds (Palmaria palmata and Ulva sp.) and Its Characterization | Campos, Bruno M.; Moreira-Leite, Bruno S.; Salgado, Abigail; Ramalho, Edgar; Marmelo, Isa; Malfeito-Ferreira, Manuel; Sousa, Paulo H. M. de; Henriques, Adolfo; Noronha, João P.; Diniz, Mário S.; Mata, Paulina | article |  |
Dez-2024 | Fermented Cashew Nut Cheese Alternative Supplemented with Chondrus crispus and Porphyra sp. | Campos, Bruno M.; Moreira-Leite, Bruno; Salgado, Abigail; Ramalho, Edgar; Marmelo, Isa; Malfeito-Ferreira, Manuel; Sousa, Paulo; Diniz, Mário S.; Mata, Paulina | article |  |