Percorrer  por autor Bagulho, Ana Sofia
        
     
    
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		Mostrar resultados 1-5 de 5.
	
	
	
    
    
	
| Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso | 
| 1-Nov-2019 | An integrated chemical and technological approach for assessing Portuguese wheat flours quality and lengthening bread shelf-life | Lidon, Fernando Cebola; Daccak, Diana; Scotti-Campos, Paula; Silva, Maria Manuela; Bagulho, Ana Sofia; Pais, Isabel; Galhano, Carlos; Ramalho, José Cochicho; Moreira, José; Pessoa, Maria Fernanda; Reboredo, Fernando Henrique | article |   | 
| 2024 | Breeding in bread-making wheat varieties for Mediterranean climate | Maçãs, Benvindo; Costa, Rita; Gomes, Conceição; Bagulho, Ana Sofia; Pinheiro, Nuno; Moreira, José; Costa, Armindo; Patanita, Manuel; Dores, José; Rodrigo, Sara | article |   | 
| 2020 | Development of a new bread type supplemented iron and folic acid- Chemical and technological characterization | Antunes, Patricia; Lidon, Fernando Cebola; Pais, Isabel; Silva, Maria Manuela; Ramalho, José Cochicho; Scotti-Campos, Paula; Bagulho, Ana Sofia; Moreira, José; Simões, Maria Manuela; Pessoa, Maria Fernanda; Reboredo, Fernando Henrique | article |   | 
| 28-Jan-2022 | Grain Composition and Quality in Portuguese Triticum aestivum Germplasm Subjected to Heat Stress after Anthesis | Scotti-Campos, Paula; Oliveira, Karliana; Pais, Isabel P.; Bagulho, Ana Sofia; Semedo, José N.; Serra, Octávio; Simões, Fernanda; Lidon, Fernando C.; Coutinho, José; Maçãs, Benvindo | article |   | 
| Jun-2020 | Review of structural features and binding capacity of polyphenols to gluten proteins and peptides in vitro: Relevance to celiac disease | Ribeiro, Miguel; de Sousa, Telma; Poeta, Patrícia; Bagulho, Ana Sofia; Igrejas, Gilberto | review |   |