Percorrer por autor Bagulho, Ana Sofia

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 1-5 de 5.
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
1-Nov-2019An integrated chemical and technological approach for assessing Portuguese wheat flours quality and lengthening bread shelf-lifeLidon, Fernando Cebola; Daccak, Diana; Scotti-Campos, Paula; Silva, Maria Manuela; Bagulho, Ana Sofia; Pais, Isabel; Galhano, Carlos; Ramalho, José Cochicho; Moreira, José; Pessoa, Maria Fernanda; Reboredo, Fernando HenriquearticleopenAccess
2024Breeding in bread-making wheat varieties for Mediterranean climateMaçãs, Benvindo; Costa, Rita; Gomes, Conceição; Bagulho, Ana Sofia; Pinheiro, Nuno; Moreira, José; Costa, Armindo; Patanita, Manuel; Dores, José; Rodrigo, SaraarticleopenAccess
2020Development of a new bread type supplemented iron and folic acid- Chemical and technological characterizationAntunes, Patricia; Lidon, Fernando Cebola; Pais, Isabel; Silva, Maria Manuela; Ramalho, José Cochicho; Scotti-Campos, Paula; Bagulho, Ana Sofia; Moreira, José; Simões, Maria Manuela; Pessoa, Maria Fernanda; Reboredo, Fernando HenriquearticleopenAccess
28-Jan-2022Grain Composition and Quality in Portuguese Triticum aestivum Germplasm Subjected to Heat Stress after AnthesisScotti-Campos, Paula; Oliveira, Karliana; Pais, Isabel P.; Bagulho, Ana Sofia; Semedo, José N.; Serra, Octávio; Simões, Fernanda; Lidon, Fernando C.; Coutinho, José; Maçãs, BenvindoarticleopenAccess
Jun-2020Review of structural features and binding capacity of polyphenols to gluten proteins and peptides in vitro: Relevance to celiac diseaseRibeiro, Miguel; de Sousa, Telma; Poeta, Patrícia; Bagulho, Ana Sofia; Igrejas, GilbertoreviewopenAccess