Percorrer por autor Abreu, Marta

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 1-9 de 9.
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Dez-2024Gluten-Free Sweet Potato FlourPereira, Nelson; Ramos, Ana Cristina; Alves, Marco; Alves, Vítor D.; Roseiro, Cristina; Vida, Manuela; Moldão, Margarida; Abreu, MartaarticleopenAccess
12-Mar-2023Influence of Air-Drying Conditions on Quality, Bioactive Composition and Sensorial Attributes of Sweet Potato ChipsGonçalves, Elsa M.; Pereira, Nélson; Silva, Mafalda; Alvarenga, Nuno; Ramos, Ana Cristina; Alegria, Carla; Abreu, MartaarticleopenAccess
Ago-2022Multi-Target Alternative Approaches to Promoting Fresh-Cut Carrots’ Bioactive and Fresh-like QualityAlegria, Carla; Gonçalves, Elsa M.; Moldão-Martins, Margarida; Abreu, MartaarticleopenAccess
2-Abr-2025Nutritional and Microbial Quality of Edible Insect Powder from Plant-Based Industrial By-Product and Fish Biowaste DietsAndrade, Rafaela; Martins, Luisa Louro; Mourato, Miguel Pedro; Lourenço, Helena; Ramos, Ana Cristina; Roseiro, Cristina; Pereira, Nelson; Costa, Gonçalo J.; Lucas, Raphael; Alvarenga, Nuno; Reis, João; Neves, Ana; Oliveira, Margarida; Dias, Igor; Abreu, MartaarticleopenAccess
Set-2022Nutritional Properties of Baobab Pulp from Different Angolan OriginsMonteiro, Sara; Reboredo, Fernando H.; Lageiro, Maria Manuela; Lourenço, Vanda M.; Dias, João; Lidon, Fernando; Abreu, Marta; Martins, António P. L.; Alvarenga, NunoarticleopenAccess
20-Abr-2025Physical and Functional Properties of Sweet Potato FlourPereira, Nelson; Ramos, Ana Cristina; Alves, Marco; Alves, Vítor D.; Moldão, Margarida; Abreu, MartaarticleopenAccess
1-Abr-2020Quality changes during thermal processing of two mixed formulas of fruits and vegetables pulpsGonçalves, Elsa M.; Raposo, Isa; Pinheiro, Joaquina; Alegria, Carla; Moldão, Margarida; Abreu, MartaarticleopenAccess
Dez-2021Selection of autochthonous lab strains of unripe green tomato towards the production of highly nutritious lacto-fermented ingredientsPereira, Nelson; Alegria, Carla; Aleixo, Cristina; Martins, Paula; Gonçalves, Elsa M.; Abreu, MartaarticleopenAccess
4-Abr-2023Valorisation of Wasted Immature Tomato to Innovative Fermented Functional FoodsPereira, Nélson; Farrokhi, Mahsa; Vida, Manuela; Lageiro, Manuela; Ramos, Ana Cristina; Vieira, Margarida C.; Alegria, Carla; Gonçalves, Elsa M.; Abreu, MartaarticleopenAccess